На МКС хочуть зварити пиво

Четвертий експеримент спонсорує і реалізує пивоварна компанія Budweiser спільно з НАСА. На цей раз вони вирішили зварити справжнє пиво в умовах космосу.

Ще в 2017 році компанія оголосила про намір будівництва першого пивоварного заводу ні де небудь, а на самому Марсі, спільно з центром CASIS, який контролює експерименти проводяться на МКС. Спочатку були відправлені насіння ячменю для того щоб дізнатися на скільки добре вони перенесуть зміни сил гравітації, пізніше, в експерименті 2018 року насіння перевіряли на здатність проростання і дозрівання.

Остання місія повинна показати, які зміни відбулися з досвідченими зразками порівняно з контрольними, як змінилися їхні генетичні та морфологічні ознаки.

Як тільки насіння доставлять на МКС, космонавти проведуть низку заходів для створення сприятливих умов їх проростання, і якщо вони зможуть прорости, наступний етап випалу допоможе збільшити вихідну кількість солодового екстракту з пророщених насіння. Після цього насіння відправлять на Землю для порівняння з контрольною групою.

Оставить ответ

Вы можете использовать эти HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>